Handlekurv

..er tom!

Hurtigsøk
FRI FRAKT

Alltid FRI FRAKT på ordrer over 1399,-

Produsenter

Syhelg Voss 2019

Om du er påmeldt Syhelg Voss 2019 skal du nå ha mottatt informasjon samt program for helgen. Om du ikke finner dette i din innboks, sjekk i søppelkassen. Om ikke eposten ligger der heller, ta kontakt med oss slik at du får med deg all informasjon som vi har sendt ut.  

Frist for påmelding til Syhelg Voss 2019 er nå gått ut!

 

Er du en av dem som var med på Syhelg Voss tidligere i år og har siden drømt om at Syhelg Voss skal gjentas? Eller kanskje du ikke hadde mulighet til å komme forrige gang, men har hørt masse fint om arrangementet?

Vi kan nå fortelle deg at Syhelg Voss 2019 er et faktum! 

Anne-Kari’s Quilt og Søm AS (quiltebutikken.no) inviterer deg til nok en syhelg på vakre Voss første helgen i februar (fredag 1. til søndag 3. februar 2019). Vi har reservert Park Hotel Vossevangen denne helgen slik at du kan komme og tilbringe en fantastisk kjekk helg sammen med andre syglade. Det vil være ulike foredrag og workshops i løpet av denne helgen, samt stort lokale hvor vi alle kan samles for å sy. Til denne syhelgen har vi invitert Ann A. Kanstad Johansen (som mange kjenner som AnnAKa) og Marianne Bucher-Johannessen (som også var med på forrige Syhelg Voss). De kommer til å holde ulike spennende foredrag. I tillegg vil Anne-Kari Gjerdevik Vassdal også holde ulike foredrag og demonstrasjoner. 

Ann er den driftige damen bak AnnAKa-mønstrene hvor hun også har en del kursvirksomhet. I 2017 overtok hun også forlaget «myQuilt AS». Ann elsker å jobbe med tekstiler, sette sammen lapper og applikasjoner. Stitchery er også en kjær aktivitet hvor hun får blåst liv i tegningene sine som hun har i bøker og liggende overalt i huset. Ann er opprinnelig utdannet sykepleier, men har ikke praktisert dette siden 2009. Nå er det lappeteknikk og quilting hun lever av og for. Det å få være kreativ og dele lappe-interessen med andre er viktig for henne og dette har nå blitt en livsstil. Du kommer garantert til å bli inspirert!

Marianne er tidligere eier av Lappeloftet som holdt til i Bergen. Hun er en svært erfaren quilter og har lang erfaring med mange ulike typer kurs. Marianne er kjempe dyktig på lappeteknikk, «english paper piecing» og bruk av ulike linjaler. Denne helgen kommer Marianne rett fra Japan hvor hun skal på en stor quiltemesse. Kanskje vi vil få høre litt om det? Det er ikke første gang Marianne reiser langt for sin quilteinteresse. Hun har også vært flere turer til USA. Du kommer garantert til å få masse gode tips og råd!

Anne-Kari Gjerdevik Vassdal er eier av Quiltebutikken, Anne-Kari’s Quilt og Søm AS, som ligger i Arna utenfor Bergen. Sygleden har hun hatt helt siden barndommmen, men quilting lærte hun under et lengre opphold i USA på 80-tallet. Dette har hun fortsatt med og har det nå som både hobby og yrke. Anne-Kari holder masse kurs i butikken sin i Arna samt at hun også reiser rundt til andre quiltelag. I løpet av denne helgen vil hun vise dere smarte løsninger som gir gode resultater på deres quilteprosjekter.

Quiltebutikken, Anne-Kari’s Quilt og Søm AS, vil ha åpen butikk i løpet av helgen.

Park Hotel Vossevangen ligger 150 meter fra togstasjonen på Voss, hvilket gjør det svært enkelt å komme seg hit. Det går mange lokaltog fra Bergen, og Bergensbanen fra Oslo stopper også på Voss.

Sett deg på toget og kom til vakre Voss denne helgen!

Priser:
Bo to sammen i dobbeltrom for kr 3600,- per person. Dette inkluderer:
     •    Fri tilgang til alle foredrag og workshops
     •    Fri tilgang til Vossasalen hvor vi skal sy
     •    Overnatting med frokost 2 døgn
     •    Lunsj lørdag og søndag
     •    2-retters middag i restaurant Elysèe fredag og lørdag
     •    Kaffe og isvann tilgjengelig, samt servering av kake eller frukt i 2 pauser

Tillegg for enkeltrom er kr 400,- for hele helgen (begrenset antall).

For de av dere som ikke trenger overnatting kan vi tilby følgende dagpakker;

Dagpakke fredag kr 200,- Inkluderer:
     •    Fri tilgang til åpningsforedrag ved Ann A. Kanstad Johansen
     •    Fri tilgang til Vossasalen hvor vi skal sy
     •    Ingen servering

Dagpakke lørdag kr 775,- Inkluderer:
     •    Fri tilgang til alle foredrag og workshops denne dagen
     •    Fri tilgang til Vossasalen hvor vi skal sy
     •    Lunsj
     •    Kaffe og isvann tilgjengelig
     •    Servering av kake eller frukt i 1 pause

Dagpakke søndag kr 725,- Inkluderer:
     •    Fri tilgang til alle foredrag og workshops denne dagen
     •    Fri tilgang til Vossasalen hvor vi skal sy
     •    Lunsj
     •    Kaffe og isvann tilgjengelig
     •    Servering av kake eller frukt i 1 pause

For de av dere som velger dagpakke enten fredag eller lørdag, er det mulig å få være med på middagen på restaurant Elysee for kr 375,- per person pr dag.

For bindende påmelding vennligst gå inn HER eller via menyen til venstre og bestill ditt opphold i dag.

Quiltehilsen Anne-Kari og Camilla